ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τα χρίσματα της Νέας Δημοκρατίας για τις Περιφέρειες.

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/11/rigillis-table-2.jpgΣύμφωνα με την εφημερίδα VETO, στη Ρηγίλλης έχουν καταλήξει ήδη στους εκλεκτούς που θα διεκδικήσουν τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδος το Νοέμβρη.

Η κεντρική ιδέα της επιλογής των προσώπων, βασίζεται τόσο σε άτομα που στήριξαν προεκλογικά τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και σε στελέχη του κόμματος με ερείσματα στην κοινωνία που...
διατηρούν καλές επαφές και με κόσμο έξω απο τον στενό πυρήνα της παράταξης.

Έτσι λοιπόν, τα ονόματα που ακούγονται και στα οποία έχουν καταλήξει οι στενοί συνεργάτες του Πορέδρου, είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την Περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Μανώλης για την Περιφέρεια Πελοπονήσσου, ο Νίκος Νικολόπουλος στη Δυτική Ελλάδα, ο στενός φίλος του κ. Σαμαρά, Δήμήτρης Σταμάτης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην Κρήτη ακούγεται έντονα το όνομα του πρώην Περιφερειάρχη, Σεραφείμ Τσόκα, ενώ στη Θεσσαλία θα διεκδικήσει την εκλογή του ο Θανάσης Νάκος. Δεδομένη θεωρείτε η στήρηξη της Νέας Δημοκρατίας στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την Περιφέρεια Μακεδονίας, και στον Μπάμπη Κόκκινο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου