ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τι κρύβετε πίσω απο την υποψηφιότητα Μαρκόπουλου;;;


Λυκουρέντζος και  Μαρκόπουλος θα αναμετρηθούν για τη θέση του Γραμματέα
http://ra64.files.wordpress.com/2009/11/cebdceb4.gif Δύο θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικης Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, βουλευτής Αρκαδίας, και ο Κώστας Μαρκόπουλος, βουλευτής Ευβοίας. Οι δύο είχαν στηρίξει προεκλογικά τον Αντώνη Σαμαρά και εδώ και μέρες συζητούσαν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας τους στη διαδοχή του Λευτέρη Ζαγορίτη.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από κύκλους της Ρηγίλλης, ο εκλεκτός του κ. Σαμαρά είναι ο κ.
Λυκουρέντζος και αναμένεται να λάβει ποσοστό που θα ξεπερνά το 80%. Ωστόσο, ο έτερος υποψήφιος, κ. Μαρκόπουλος, λέγεται ότι αγνόησε επιδεικτικά τις συστάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα ευελπιστώντας να λάβει τη ψήφο διαμαρτυρίας όσων διαφωνούν με τις επιλογές Σαμαρά.
Από το πρωί στη Ρηγίλλης βέβαια, υποδέχθηκαν την υποψηφιότητα Μαρκόπουλου, ως μια ακόμα κίνηση ενός αριβίστα πολιτικού που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του ανέλιξη και η προσέλκυση της δημοσιότητας.
Άλλες πηγές βέβαια, πολύ πιο κοντά στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα Μαρκόπουλου στην Πολιτική Επιτροπή, προέρχεται από παρακίνηση του ίδιου του Προέδρου, προκειμένου η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια να εκφραστούν σε άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του ίδιου.
Όπως και να έχει, ο κ. Σαμαράς, έχει αποδείξει ότι κινείται με παλαιοκομματικές και αναχρονιστικές μεθόδους, πράγμα που δεν αφήνει και μεγάλα περιθώρια αναλήθειας στο τελευταίο σενάριο.
Την Παρασκευή είναι η μεγάλη μέρα και όπως λένε και κάποιοι…. «Καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε» έτσι και ο Πρόεδρος προφανώς επιλέγει να σχηματίσει δύο εσωτερικές σκληρές ομάδες, οι οποίες θα έχουν πλήρη αναφορά στον ίδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου