ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Στη Συγγρού η νέα έδρα της Νέας Δημοκρατίας

13104__500sigrouvovos.jpg.jpg *πηγή ered.gr


Στο κτίριο της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική επί της Λ. Συγγρού 340 μετακομίζει η Νέα Δημοκρατία. Τέλος εποχής λοιπόν μετά από 35 χρόνια για το κόμμα, η ηγεσία του οποίου αποφάσισε να συγκεντρώσει τις υπηρεσίες της και να μετακομίσει σε 7.000 τ.μ.

Το ιστορικό κτίριο στην οδό Ρηγίλλης δε φθάνει αυτή την στιγμή προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του κόμματος, που αυτή την στιγμή έχει διασκορπισμένα κτίρια σε διάφορα...
σημεία στην Αθήνα. Ετσι, αποφασίσθηκε η μίσθωση των 7.000 τ.μ. στο ακίνητο επί της Λ. Συγγρού (το γνωστό ακίνητο ΕΛΦΙΝΚΟ), το οποίο έχει κατασκευασθεί από τη Βωβός το 2008 και στεγάζει αυτή την στιγμή το πολυκατάστημα της Saturn.

Η μίσθωση θα είναι αρχικά για δέκα χρόνια, ενώ στο κτίριο της Ρηγίλλης θα στεγασθεί το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Για την ιστορία να αναφερθεί εδώ ότι το κτίριο της Ρηγίλλης, ανήκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Πρίν τη μίσθωση από τη Νέα Δημοκρατία το 1975, στέγαζε στις αρχές της δεκαετίας του '60 την Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή και το Τμήμα Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων.

πηγή ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου