ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Την υποψηφιότητα του ανακοινώνει ο Πέτρος Τατούλης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqsDSDn28Mog9RtJCMTOEiA-B794VmyPiqxDVbmoRKxhNRNftBf3czpqYzSr5t-q0BDfj8vhrinGRWDf9MG-ONK2nOjnrzxm_OArarNO471ou5taF-cQZbUMBhYkSBJv25OFIfDXvhnqk/s320/%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE.jpg
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Πέτρος Τατούλης, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει ολοκληρώσει  τις επαφές του και είναι ήδη έτοιμος να προχωρήσει στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του για την διεκδίκηση της Περιφέρειας.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξασφάλισε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αφού οι όποιες αντιδράσεις προέρχονταν από τους Βουλευτές
του κινήματος έχουν καμφθεί ήδη. Μεγάλη βοήθεια και στήριξη παρέχει στον κ. Τατούλη, ο συμπατριώτης του και Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Επίσης, στον κ. Τατούλη αναμένεται να δώσει στήριξη και ο νέος πολιτικός φορέας της κ. Μπακογιάννη, όσο και το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη.
Η διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον κ. Τατούλη, με τις συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα, φαίνεται να είναι ένας απλός περίπατος, πράγμα που κάνει τη Ρηγίλλης, να σκέφτεται πολύ σοβαρά την εξεύρεση νέου προσώπου, αφήνοντας εκτός τον κ. Μανώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου