ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η έξυπνη τακτική της Ντόρας


http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/04/dora-mpakogianni.jpgΜε πολύ προσεκτικές κινήσεις προχωράει βήμα – βήμα η Ντόρα Μπακογιάννη στον σχεδιασμό της για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Σκοπός της είναι να στελεχωθεί ο φορέας αυτός από νέα και άφθαρτα πρόσωπα με ισχυρά ερείσματα στις  τοπικές τους κοινωνίες. Τα πρόσωπα αυτά θα προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια και γενικά από διάφορους παραγωγικούς φορείς...

Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση η τέως Υπουργός Εξωτερικών έχει πυκνώσει τις προσωπικές της επαφές. Τόσο στο στρατηγείο της στην οδό Αρεοπαγίτου, όσο και στις υπόλοιπες κοινωνικές της υποχρεώσεις, συνομιλεί με αρκετούς ανθρώπους που δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στο πλευρό της. Στα ραντεβού που πραγματοποιεί στο πολιτικό της γραφείο οι συζητήσεις που γίνονται έχουν ως στόχο την διαμόρφωση συγκεκριμένου πλαισίου θέσεων και απόψεων οι οποίες θα αποτελέσουν και την βάση της ιδεολογικής πλατφόρμας του νέου κόμματος. Σωστή και έξυπνη η τακτική της αυτή αφού έτσι κάνει συμμέτοχους και συνδιαμορφωτές τους συνομιλητές της.

2 σχόλια:

  1. ti na ta kanei ta af8arta atoma otan o xristoforakos 360 fores eixe mazi tous sinantisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και θα στελεχώσει τον νέο φορέα με νέα και άφθαρτα πρόσωπα σαν αυτά που τη στήριξαν ως υποψήφια αρχηγό της ΝΔ. Κρίμα μόνο που οι ψηφοφόροι, τυφλωμένοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ που την είχαν αποκλεισμένη και δεν της επέτρεπαν να κάνει ούτε μια τόση δα δήλωση και να δώσει μια τόση δα μικρή συνεντευξούλα, δεν είδαν πόσο νέα και άφθαρτα είναι τα πρόσωπα αυτά και ψήφισαν το πρωτοπαλίκαρο του Καραμανλή που ως βασικός του συνεργάτης για πολλά χρόνια φέρει τεράστια ευθύνη για την αποτυχία των κυβερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο νυν αδίστακτος και διαπλεκόμενος πρόεδρος της ΝΔ δεν έμεινε εκτός πολιτικής για πάνω από 10 χρόνια επειδή όλοι τον είχαν αποκλεισμένο και ξεγραμμένο,αλλά επειδή, εκμεταλλευόμενος την άριστη σχέση του με τα εγχώρια, παγκόσμια και διαγαλαξιακά ΜΜΕ, καιροφυλακτούσε και έσκαβε τον λάκκο στην αφελή, αθώα και γνήσια ιδεολόγο κόρη του επικεφαλής της πιο αδιάφθορης οικογένειας στην Ελλάδα, κατορθώνοντας τελικά να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα διαπλεκόμενα που τον είχαν θεό τους για πολλά χρόνια και να τη διώξει ο άκαρδος έξω από τη ΝΔ που δικαιωματικά και κληρονομικώ δικαίω της ανήκει. Ντροπή του. Ave Dora! Morituri te salutent.

    ΑπάντησηΔιαγραφή