ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Στις 5 Ιουλίου η Συνέντευξη Κόκκαλη - Μαρινάκη στο Καραϊσκάκης

Κοινή συνέντευξη Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης"Οι Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Δευτέρα 5 Ιουλίου, έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης την νέα εποχή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη (29/6) στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Καστέλα του Πειραιά και την Τετάρτη (30/6) θα πέσουν οι υπογραφές ώστε να επισημοποιηθεί η μετάβαση των
μετοχών του ιστορικού προέδρου, Σωκράτη Κόκκαλη, στον νέο διοικητικό ηγέτη των ερυθρολεύκων, Ευάγγελο Μαρινάκη.

H στιγμή, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης θα πει επίσημα "αντίο" στα διοικητικά του συλλόγου, ύστερα από 17 δοξασμένα χρόνια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας κατακτήσει 12 Πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα Ελλάδος και 1 Σούπερ Καπ. Ας μην ξεχνάμε και την πετυχημένη 10ετή παρουσία του (1992-2002) στο τιμόνι του τμήματος μπάσκετ, με κορυφαία του στιγμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης στην Ρώμη το 1997.

Παράλληλα, ο νέος διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα μιλήσει για τους στόχους, το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχει για τον Ολυμπιακό των ονείρων του.

Πηγή: Redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου